Politika privatnosti

Nikada i ni na koji način nećemo zloupotrebiti vaše privatne podatke.

Nećemo prosljeđivati vaše kontaktne podatke trećim stranama, osim ako je to zakonski obavezno.

Nikada vam nećemo slati e-poštu za koje se niste dobrovoljno prijavili, osim u slučaju vrlo važnih obavijesti o promjenama.

Pobrinut ćemo se da se uvijek možete brzo i jednostavno odjaviti u slučaju da više ne želite primati e-poštu s naše stranice.

Tekst marketing i obavijesti: Prijavljivanjem na tekstualna obavijesti saglasni ste da primate automatizovane marketinške poruke na broju telefona koji ste dostavili. Pristanak nije uslov za kupovinu. Odgovorite STOP da bi se odjavili. HELP za pomoć. Za više informacija pogledajte Politiku Privatnosti.

Zaštita ličnih podataka i politika privatnosti Zaštita privatnosti osobnih podataka korisnika naših stranica s proizvodima je od najveće važnosti za našu tvrtku. Sve mrežne aktivnosti povezane s Bilja Tošić u skladu su sa zakonima Europske unije (Direktiva EU 95/46 / EC, 2002/58 / EZ i Konvencije ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189), kao i zakoni koji su na snazi u svakoj od zemalja Istočne i Srednje Evrope. Ova politika privatnosti regulira postupanje sa podacima koje prikupljamo od vas kada posjetite ovu web stranicu.
 1. Prikupljanje i korištenje ličnih podataka Podaci o ličnosti su ti podaci koji otkrivaju vaš identitet, npr. svoje ime, adresu ili adresu e-pošte. Bilje Tošić ne prikuplja lične podatke bez vašeg odobrenja, tj. ako niste voljni da nam ih date, npr. kada naručujete proizvod ili se prijavite na bilten.
 2. Upotreba i povjerljivost ličnih podataka Bilje Tošić vaše će lične podatke koristiti isključivo u svrhu tehničke administracije web stranica, kako bi vam omogućio pristup posebnim podacima ili da bi komunicirao s vama. Bilje Tošić podatke koje posjeduje neće prodavati trećim osobama, niti na tržištu. Zaposleni u Bilje Tošiću dužni su poštivati povjerljivost vaših podataka i vežu ih Ugovor o povjerljivom otkrivanju podataka (CDA).
 3. Sloboda izbora Sami određujete koje podatke o sebi nam dajete. U svakom slučaju, ako odlučite da nam ne dajete nikakve podatke o sebi, budite svjesni da to može značiti da će vam biti onemogućen pristup određenim dijelovima web mjesta. Korisnici koji se odluče odjaviti pretplatu na bilten mogu to učiniti opcijom "Otkaži pretplatu". Ako se bilo koja od vaših osobnih podataka promijeni (npr. Poštanski broj, adresa, fiksni ili mobilni telefon), unesite promjene na našoj stranici.
 4. Automatski zabilježene informacije (neosobni podaci) Kada pristupite web stranici Bilje Tošić, opće informacije, koje se ne smatraju osobnim (internetski preglednik, broj posjeta, prosječno vrijeme koje provodite na web stranici, stranice koje otvorite), automatski se bilježe (ovaj postupak nema nikakve veze s registracijom na web mjestu). Ove informacije se koriste za održavanje web stranice, poboljšanje njenog sadržaja i funkcionalnosti. Vaši se podaci ne uzimaju u obzir detaljno niti se prenose trećim stranama.
 5. Kolačići "Kolačići" su zapravo male datoteke koje su privremeno pohranjene na vašem tvrdom disku i koje omogućavaju našoj web lokaciji da prepozna vaš računar sljedeći put kada posjetite jednu od stranica Bilje Tošić. Bilje Tošić koristi ove datoteke isključivo za prikupljanje podataka o posjetima i korištenju naše web stranice.
 6. Sigurnost Bilje Tošić poduzima sve mjere kako bi osigurao vaše lične podatke u što većem broju. Te se informacije pažljivo osiguravaju od gubitka, uništavanja, promjena / krivotvorenja, manipulacije i neovlaštenog pristupa ili upotrebe.
 7. Maloljetnici Bilje Tošić preporučuje svim roditeljima ili starateljima da svoju djecu nauče sigurnom i odgovornom rukovanju ličnim podacima na Internetu. Maloletnici ne smeju otkrivati svoje lične podatke Bilja Tošić bez prethodnog odobrenja roditelja ili staratelja. Bilje Tošić svjesno nikada neće uzimati osobne podatke od maloljetnika, niti ih koristiti na bilo koji drugi način, niti ih bez dozvole dati trećim osobama.
 8. Linkovi na druge web stranice Ova se politika privatnosti odnosi na početnu stranicu Bilje Tošić, koju održava Bilje Tošić. Web stranice na našoj web stranici mogu sadržavati veze do web mjesta drugih davatelja usluga na koje se ovo pravilo ne primjenjuje. Kada napustite web stranicu Bilje Tošića, uzmite u obzir politiku privatnosti ostalih davatelja usluga na čijim web lokacijama prikupljaju osobne podatke i pročitajte njihova pravila o ovom pitanju.
 9. Pravo na informacije Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi s politikom privatnosti ili načinom na koji obrađujete vaše privatne podatke, obratite se našem predstavniku za zaštitu privatnosti putem e-maila: tosicbilje@gmail.com.

  Nakon primitka vašeg zahtjeva, obavijestit ćemo vas u najkraćem mogućem roku - u pisanom obliku i u skladu s primjenjivim zakonom - koji su vaši lični podaci prikupljeni tokom vaših posjeta web stranicama Bilja Tošić.
 10. Obavijest o promjenama Sve nove promjene u pogledu privatnosti bit će navedene u ovim pravilima, na početnoj stranici i bilo kojem drugom mjestu koji mi smatramo prikladnim.