Tromboza sanirana Cordiphyt kapima

Edib Čaušević

Tvrdnje Sarajlija Ediba Čauševića, nakon što je tešku trombozu sanirao biljnim preparatom Cordiphyt:

Ni Amel Tuka me ne bi prestig’o kad potrčim uz Kovače!

O čudotvornom biljnom preparatu Cordiphyt do sada su ispričane brojne pozitivne priče. U svakoj od njih, ovaj je preparat bio razlogom čudesnih iscjeljenja. Po brižljivoj recepturi ukomponovane kapi od lista matičnjaka, cvijeta hajdučke trave, ploda gloga, lista ruzmarina, breze i bijele imele, uspješno čiste srce i krvne sudove od krečno-holesterolskog plaka koji se taloži u krvnim u sudovima.

Svoje iskustvo s Cordiphytom, sa nama i našim čitateljima odlučio je podijeliti i Edib Čaušević, 58-godišnji Sarajlija sa Kovača. Edib je penzionisani ekonomista. Probleme sa venama počeo je osjećati poslije rata. Najvjerovatnije kao posljedicu upale i operacije slijepog crijeva, zatim gangrene na crijevima. U jačem, ispoljenom obliku, kod Ediba se prije četiri godine javlja tromboza lijeve noge.

Šuti, lezi, ništa ne pitaj.

Nakon nesnosnih bolova, hitnog odlaska u Hitnu, uputnice za ljekara porodične medicine – bivam hospitaliziran na Kliniku za vaskularne bolesti u Sarajevu. Mirovao sam 15 dana gdje mi je sanirano stanje. Razbijali su mi tromb u nozi i bilo je po onoj ustaljenoj – šuti, lezi, ne puši, ništa ne pitaj i pojedi što ti se da. Nisam ni pitao šta mi rade ni kako, samo sam želio da mi bude bolje. Kad sam otpušten, dobio sam neku terapiju da trošim koja je djelovala na simptome, ne uzrok. Razrjeđivala je krv. A onda, prije šest mjeseci, komšinica mi je donijela neki prospekt od firme Bilje Tošić. Tu sam naišao na lijek Cordiphyt. Malo sam se dodatno informisao na njihovoj internet stranici. Sve pročitano me se dojmilo. Djelovalo je uvjerljivo. Odmah sam naručio preko predstavništva za BiH svoju prvu terapiju koja se sastoji od četiri bočice lijeka. Pije se dva puta dnevno, a ja sada trošim već treću terapiju, nadomak sam 12. bočice i sjajno se osjećam – priča nam Edib.

Već nakon prve potrošene bočice Cordiphyta, naš je sagovornik osjećao brojne pozitivne promjene. Boja noge postaje prirodna.

Kao posljedica tromboze došlo je do nekih fleka i zatamnjenja lijeve noge. Nakon prve potrošene terapije od četiri bočice, lakše sam se kretao. Počeli su se povlačiti bolni grčevi, otok i težina u nogama. Nakon druge terapije, lijeva noga mi je posvijetlila i vraća prirodnu boju. Sada pijem treću dozu i noga mi je svakim danom svijetlija, a ja se lakše osjećam. Ovo je prvi proizvod koji je pokazao odlične rezultate. U nadi da će i drugima pomoći, toplo preporučujem ovu firmu svima sa sličnim problemima. Moram naglasiti još da sam nakon osme potrošene bočice uradio kolor dopler lijeve noge i stanje je bilo izvanredno. I da, nosio sam one čarape za vene, sad nosim obične čarape. U šali volim reći da sam tako brz i poletan uz Cordiphyt da me ni Amel Tuka ne bi prestigao kad pohitim uz Kovače – šaljiv je Edib.

No, dobru pokretljivost noge nam je i pokazao tokom svoje oktobarske posjete redakciji Aure.

Evo vidite, fino stojim, fino se krećem – demonstrirao je Edib učinkovitost Cordiphyta.