Šećer sa 32,5 normalizovan na 6,2

Dževadin sin

Zovem se Dževada Hadžić.

Imam potrebu da ispričam moju priču, da se ljudi uvere u njenu istinitost i zahvalim se firmi “Bilje Tošić”, što je pomogla mome djetetu.

Moj sin ima 13,5 godina. Početkom marta meseca 2018. godine primjetila sam da svaki čas pije vodu i ide često u wc. Nikakve druge simptome nije imao, ali sam ga ipak odvela kod ljekara.

Ljekar nam je odmah dao raditi pretrage krvi. Nalazi su šokirali mene i mog supruga. Visina šećera mog sina iznosila je 32,5 a dijagnoza je bila Dijabetes 1.

Odmah mu je uključen insulin i upućen je na bolničko liječenje. Insulin je primao više puta dnevno.

Nisam se mogla pomiriti sa tim da mi dijete ostane ceo život na insulinu, pa sam počela pretraživati po internetu, da bih našla nešto na biljnoj bazi što bi mu pomoglo.

Na Facebook-u sam vidjela pozitivne komentare zadovoljnih korisnika dijabetin kapi, inače potpuno prirodnih kapi, proizvođača Bilje Tošić iz Jagodine.

Nakon telefonskog razgovora sa njihovim predstavnikom, kad sam objasnila o čemu se radi, odmah sam naručila jednu bočicu.

Već nakon popijene prve bočice, moje dijete se bolje osećalo. Nakon popijene četvrte bočice Dijabetin kapi, šećer mog sina je spao na 6,2.

Moje iskustvo želim da podijelim sa ostalima koji imaju problem sa šećerom.

Ako su kapi Dijabetin pomogle mom sinu da počnu da koriste i drugi koji imaju taj problem a koji vjeruju u prirodno liječenje.