Pavle Grgić: "Bilje Tošić" leči sve

Ja sam Pavle Grgić, iz Ratine kod Kraljeva. Otac troje dece, i često kupujem Cordiphyt kapi.

Upravo sam popio Cordiphyt kapi radi preventive. Da mi se ne bi desilo ono što se mojoj mami desilo pre mnogo godina.

Sa Cordiphyt kapima sam se susreo 2010-e godine.

Nema kod kog doktora nisam vodio majku posle mnogo moždanih udara koje je imala. I jednostavno, svako drugo veče vozio bih je u hitnu.

Kada sam pročitao u novinama “Zdravlje” za Cordiphyt kapi, rešio sam da i to probam. Naručio sam 4 bočice, koje je mama popila i ja sam se rešio tog problema.

Više je nisam vozio u hitnu. Čak se i njen pritisak tada normalizovao. Jeste pila lekove ali nije imala nagle skokove.

Takodje zimus, ja sam imao problema. Imao sam neki pritisak u glavi. Naručio sam 4 bočice, popio sam, i tog pritiska sam se rešio. Tako da su za mene ove kapi stvarno broj 1!

Kod mog oca, delovale su tako da se doktor iznenadio koliko dugo boluje od krvnog pritiska, da su mu krvni sudovi očiju toliko očuvani.

Ono što još želim reći i istaći o preparatima “Bilje Tošić”, ne koristim samo Cordiphyt kapi već imam iskustva i sa Panacea-om. Kada su deca imala Laringitis. Davao sam im samo malo na kašičicu da progutaju i posle su mogli mirno da idu na spavanje. Takođe i ja probleme sa grlom rešavam Panacea-om. Takođe, Asthmal kapi, za prehladu kod dece. Bili smo u Bosni. Sprečili smo kašalj. I retko kad ih odvedem kod lekara, eventualno kad se desi neki virus. Odem preventivno, da bi doktor ustanovio da ne ide dalje na pluća.

Iskreno, ovo mi je već 12-a bočica Cordiphyt-a koju pijem. I ja strogo verujem da će mi očistiti sve krvne sudove, jer su one dobre za cirkulaciju i jako dobro se osećam. Nemam taj umor koji sam imao. Radim po čitav dan bez problema.