Kako sam se izborila sa anginom pektoris?

Elza Baraković

Ja sam Elza Baraković radnica Merkator centar Tuzla.

Želim Vam ispričati svoje iskustvo vezano za korištenje CORDIPHYT biljnih kapi namjenjenih čišćenju srca i krvnih žila od holesterolskih naslaga.

Imala sam bolove oko srca kao da me je neko kliještima stiskao, trnjenje lijeve ruke po noći, gušenje i jako jutarnje znojenje.

Uradila sam EKG i tad se vidjelo da nešto nije uredu, poslije urađenog ultra zvuka srca i ergo testa, ustanovili su mi Anginu Pektoris te je to tako trajalo 2 godine. Bez nitroglicerina nisam mogla, kako bez spreja tako i bez tableta.

Kardiohirurg mi je uz to propisao tablete Plavix i Rosveru, nije ni ovo bog zna šta pomoglo. Slučajno od prijateljice sam čula za CORDIPHYT biljne kapi i bez ikakvog oklijevanja sam naručila prvu dozu od 4 bočice.

Pila sam ih kako mi je rečeno u 13:00.sati i 21:00.sati, u međuvremenu sam naručena da radim KORONOGRAFIJU i do koronografije sam ispila 12 bočica kapi.

Dok sam pila kapi prekinula sam piti Plavix i Rosveru a Nitroglicerin sam povremeno uzimala.

01.10.2018. godine, idem da radim koronografiju i gle čuda dolazi doktor i kaže da mi je nalaz uredan, ja gledam u čudu i pitam doktora gdje je moja ANGINA PEKTORIS, doktor se nasmija i kaže nema je nestala.

Više ništa ne pijem niti lijekove niti Nitroglicerin. Dragi moji veliko Vam hvala za ove kapi i nastavljam dalje radi preventive.

Sve pohvale Radiši Tošiću što je ovo čudo napravio.

Željku Mariću se zahvaljujem na ljubaznosti i u svemu gdje mi je bio podrška.