Infarkt i moždani udar su za mene prošlost

Esma Dajić

Zovem se Dajić Esma, iz Kaknja sam.

Imam 58 godina. Želim da ispričam svoju životnu priču.

Priča počinje 2000. godine kada sam doživjela prvi infarkt. Od tada sve mi kreće nizbrdo. Pritisak mi je nekada znao ići i do 280/170. Nakon dugo godina čekanja i još nekoliko doživjelih infarkta primljena sam u bolnicu 2015. godine.

Već sa tolikim oštećenjem srca i krvnih sudova iste godine sam operisana tj ugrađena su mi 2 stenta u bolnici u Tuzli. Poslije toga doživljavam i moždani udar. Urađeno mi je snimanje krvnih sudova i srca, i nalazi su pokazali da je začepljenje 90% i da srce radi svega 35%.

Primetila sam da mi leva noga trni i plavi, toliko da je nisam osećala, da bi vaskularni doktor rekao da će je odsjeći ili da mi ugrade 2 bajpasa na preponama.

Igrom slučaja na fejsbuku pročitam za kapi Bilje Tošić i korisnike njihovih kapi. Odmah sam ih kontaktirala i poručila kapi Cordiphyt.

Kapi sam pila prema uputstvu, držeći se već propisane procedure: po 10ml u 13h i 10ml u 21h u pola čaše vode. Objasnili su mi da kapi imaju takozvani biološki sat i da u 13h čiste srce a u 21h mozak, moždano stablo, očno dno, srednje uho i periferno krvne sudove ruku i nogu. Poslije prve bočice osjetila sam poboljšanje. Ponovo sam osećala nogu i primetila sam da se plavilo povlači. Ostala sam u čudu, da poslije tolike terapije da sam konačno sebi našla lijek, a to je Bilje Tošić.

Poslije popijene terapije od 16 bočica otišla sam na snimanje i nalazi su pokazali da su mi krvni sudovi čisti potpuno i da srce bolje radi, i sad se osjećam 100% bolje.

Zato svima preporučujem da troše Bilje Tošić i hvala im.