Gordana Tasić: Zakrčenje krvnih sudova od 40% potpuno očišćeno

Gordana Tasić, iz Beograda, imala je zakrčenje krvnih sudova od 40%. Priloženi nalaz iz 2015-e godine to potvrđuje.

Doktori su rekli da ne mogu ništa da urade dok zakrčenje ne predje 60-70%. Zbog toga je ona bila primorana da rešenje potraži na drugi način.

Kako kaže naša sagovornica "Početak mog susreta sa Biljem Tošić je preko časopisa "Bilje i Zdravlje". Tada sam videla taj oglas i javila se.". Gordana dalje nastavlja "Rekla sam čoveku da me zanima, ali da nemam nikakve preporuke od strane prijatelja pa ne znam da li je dobro. On se toliko naljutio da nije želeo uopšte da mi proda ni jednu bočicu."

Gospođa Gordana je ostala u šoku, ali ipak rešila da naruči, jer je osetila da je ovo ipak prava stvar.

"Naručila sam na ime drugarice, a na moju adresu, jer je operater bio uvređen i nije želeo da razgovara sa mnom."

Naša sagovornica je u medjuvremenu imala problem sa aritmijama i tahikardijama. Pritisak je od 90 sa 60, skočio na 165 i hitna pomoć je stalno dolazila po nju.

Nakon ispijene terapije, i pregleda, Gordana nije verovala svojim očima. Cordiphyt je očistio svih 40% zakrčenja. Čak su i doktori izjavili da ima bolje krvne sudove od njih.

Aritmija i tahikardija više nije bilo.

"Kada smo bolesni imamo samo jednu želju, da ozdravimo. A kada smo zdravi želimo udoban život, i svašta nešto želimo" poručuje Gordana.

"Ja biljne kapi Cordiphyt i firmu Bilje Tošić ne moram da reklamiram. Oni su sami po sebi reklama."

Naša sagovornica je ovime zaključila "Ja samo želim da svi budemo zdravi. To je to."

Posetili smo Gordanu i snimili video sa njenom pričom. Ovom prilikom želimo da joj se zahvalimo na toplom dočeku. Njen video možete videti ispod ovog teksta.