"Bilje Tošić" mi je spasilo život

Moje ime je Krešimir Matić, živim u Zagrebu, imam 47 godina.

Ovaj video snimam samo zato da bih Vam pokazao, kroz svoj slučaj delotvornost biljnih kapi Cordiphyt, od Bilja Tošić iz Jagodine.

Ove biljne kapi su meni spasile život, sada ću da objasnim kako.

2014-e sam imao moždani udar. Bio sam oduzet u levoj strani tela.

Otišao sam na operaciju koja je bila bezuspešna, nakon toga sam otišao na drugu operaciju koja je bila potpuno uspešna i ugradili su mi stent od 7mm na desnoj karotidi i bilo je sve okej.

Leva karotida je imala 20% začepljenja i nikakvih problema. Nakon nekog vremena smo otišli na kontrolu, sve je bilo u redu.

Medjutim 2016-e sam ponovo otišao na kontrolu, gde se pokazalo da je leva karotida začepljena otprilike 70%. To je ovaj nalaz, gde mi je plak debljine do 1,7mm.

Ko hoće mogu na mail poslati skeniran nalaz da vidi da je to stvarno autentično.

Rekao sam neću ići na operaciju, ne želim više operaciju, to je muka kroz koju jako teško sam prošao i moja porodica.

Onda je moja supruga odlučila preduzeti sve što je mogla. Našla je kapi Bilje Tošić, kako smo svi mi, cela porodica, prilično verovali, ne 100%, ali prilično verovali u moć prirodne medicine. Bili smo prilično skeptični jer smo mislili da bacamo novac. Pošto sam rekao da neću ići na operaciju, žena je rekla sve ili ništa.

Čula se sa gospodinom Tošićem, nakon toga sam se čuo i ja sa njim.

Rekao je "Ja ti šaljem 20 bočica Cordiphyt-a, ako ti ne prodje, ne moraš nikad platiti".

On je meni to poslao. Ja sam to pio, popio sam sve i mogu reći hvala Bogu, da sledeći nalaz početkom 2017-e godine.

Ponavljam ovo, mogu poslati bilo kome ko hoće mejlom na uvid. "Bilje Tošić" i gospodin Tošić su meni spasili život.

Na zahtev možete dobiti moj broj telefona, možete sa mnom porazgovarati jer nemam reči kojima bih to opisao, to je lečenje na nivou celog tela.Ne čisti samo karotide, čisti sve krvne sudove u telu, poboljšava rad srca, nisam se više toliko umarao, noge koje su mi do nada bile ledene konstantno nakon dve nedelje sam osetio vrućinu u nogama, kao da je nešto probilo kroz njih. Strašno dobro deluju na potentnost.

Imam 48 godina, tada sam imao 45 godina. Kao da sam imao 18 godina ponovo, tako sam se osećao kao muškarac. Tako da bih svakom preporučio, probajte, nemate šta da izgubite. To nije mnogo novca.

Da bi stvar bila bolja, koliko je veliki čovek gospodin Tošić, nakon toga što sam se izlečio pitao sam koliko treba da Vam platim, on je rekao ništa, to je od Boga, to je od mene, meni je Bog dao, ja Vam to poklanjam.

Sa tim bih završio svoje video izlaganje, ali za sve drugo me možete kontaktirati na kresimir.matic@hotmail.com, možemo se dopisivati ako je potrebno, a onda u dopisivanju Vam mogu poslati svoj broj telefona i mogu Vam reći svoje iskustvo jer u ovaj video ne može da stane sve to, to je 4 godine borbe sa tim.

Ja sam sad potpuno zdrava osoba, i dalje pijem, još uvek imam u ormaru 15-ak bočica, ovo je jedna od njih.

I to je to, želim Vam zdravlje ljudi, pozdrav.