Iskustva

  • Chrtan Jan: Ponovo normalno hodam

    Chrtan Jan
  • Krešimir Matić: Začepljenje karotida sa 70% smanjeno na 0%

    Krešimir Matić
  • Ljilja Nikezić: Kako je bratu smanjeno začepljenje sa 80 na 50%

    Ljilja Nikezić: Kako je bratu smanjeno začepljenje sa 80 na 50%
  • Iko Škrijelj: Dijabetin kapima šećer vraćen sa 38.9 u normalu

    Iko Škrijelj
  • Boro Školnik: Čišćenje krvnih sudova na prirodan način?

    Boro Školnik
  • Stanica Ilić: Oporavak posle moždanih udara

    Stanica Ilić: Oporavak posle moždanih udara
    Moja supruga, Stanica Ilić, početkom jula 2018-e godine obolela je od virusnog zapaljenja mozga. Upućena je na infektivnu kliniku u Beograd gde je bila 21 dan i virus je eliminisan. Medjutim ostale su posledice epi napada. Dok je bila u bolnici, bila je na Dopleru i ustanovljeno joj je 50% na desnoj, a 60 ili 65% na levoj strani zakrčenja arterija.
  • Pavle Grgić: "Bilje Tošić" leči sve

    Pavle Grgić
    Ja sam Pavle Grgić, iz Ratine kod Kraljeva. Otac troje dece, i često kupujem Cordiphyt kapi. Nema kod kog doktora nisam vodio majku posle mnogo moždanih udara koje je imala. I jednostavno, svako drugo veče vozio bih je u hitnu. Naručio sam 4 bočice, koje je mama popila i ja sam se rešio tog problema. Više je nisam vozio u hitnu. Čak se i njen pritisak tada normalizovao.
  • Ana Paunović: Nema više vrtoglavica, ni glavobolja

    Ana Paunović

    Ja sam Ana Paunović iz Kupusine kod Apatina. Pre 9 godina sam operisala tumor na mozgu, a pre 3 godine kičmu. Na zadnjoj magnetnoj rezonanci ponovo mi je ustanovljen tumor gde moram na operaciju. Pre dve godine sam radila ultrazvuk karotida gde mi je ustanovljeno 55% desna strana i 25% leva strana začepljenosti.
    Nakon 4 bočice, začepljenja su bila smanjena za 10%.

  • "Bilje Tošić" mi je spasilo život

    "Bilje Tošić" mi je spasilo život
    Moje ime je Krešimir Matić, živim u Zagrebu, imam 47 godina. 2014-e sam imao moždani udar. Bio sam oduzet u levoj strani tela. Nakon 2 operacije desna karotida je bila očišćena, a leva je imala 20% začepljenja. Na kontroli 2016-te, pokazalo se da leva karotida ima 70% začepljenja sa plakom debljine do 1,7mm.
  • Gordana Tasić: Zakrčenje krvnih sudova od 40% potpuno očišćeno

    Cordiphyt kapi
    Gordana Tasić, iz Beograda, imala je zakrčenje krvnih sudova od 40%. Doktori su rekli da ne mogu ništa da urade dok zakrčenje ne predje 60-70%. Imala je problem sa aritmijama i tahikardijama. Pritisak je od 90 sa 60, skočio na 165 i hitna pomoć je stalno dolazila po nju. Nakon ispijene terapije, i pregleda, Gordana nije verovala svojim očima. Cordiphyt je očistio svih 40% zakrčenja. Aritmija i tahikardija više nije bilo.
  • Šećer sa 32,5 normalizovan na 6,2

    Dževadin sin
    Moj sin ima 13,5 godina. Visina šećera mog sina iznosila je 32,5 a dijagnoza je bila Dijabetes 1. Odmah mu je uključen insulin i upućen je na bolničko liječenje. Insulin je primao više puta dnevno. Dijabetin kapi, moje dijete se bolje osećalo, a nakon popijene četvrte bočice, šećer mog sina je spao na 6,2.
  • Šećer od 30 do 5,2

    Dalibor Milanović

    Kada sam otišao na pregled, šećer mi je bio čitavih 30 jedinica. Zadržali su me u bolnici desetak dana, prepisali mi insulin i lekove koje sam uzimao svakodnevno. Kratko vreme od početka korištenja Dijabetin kapi, šećer mi se spustio na 7. Pošto sam popio ceo tretman od četiri flašice, tromesečni šećer bio mi je 5, a poslednja tri meseca stabilan je na 5,2.

  • Kako sam se izborila sa anginom pektoris?

    Elza Baraković
    Imala sam bolove oko srca kao da me je neko kliještima stiskao, trnjenje lijeve ruke po noći, gušenje i jako jutarnje znojenje. Nakon urađenog EKG-a, ultrazvuka srca i ergo testa, ustanovljena mi je Angina Pektoris. Bez nitroglicerina nisam mogla, kako bez spreja tako i bez tableta.
  • Infarkt i moždani udar su za mene prošlost

    Esma Dajić
    Sa velikim oštećenjem srca i krvnih sudova 2015. godine sam operisana tj ugrađena su mi 2 stenta u bolnici u Tuzli. Poslije toga doživljavam i moždani udar. Urađeno mi je snimanje krvnih sudova i srca, i nalazi su pokazali da je začepljenje 90% i da srce radi svega 35%.
  • Karotide začepljene 80% sada su čiste

    Radiša Donić
    Ustanovljeno mi je zakrečenje krvnih sudova vrata. Kolor dopler je pokazao da imam začepljenje od 80% na obe karotide i predložena mi je operacija. Nakon upotrebe Cordiphyt kapi, više nisam osećao vrtoglavice i glavobolje. Znao sam da mi je i subjektivno i objektivno bolje i nisam se iznenadio kada mi je lekar, zapanjen, na kontrolnom pregledu saopštio da su mi kartoide čiste.
  • Krvni sudovi očišćeni od plaka

    Mihajlo Spirovski
    Pre dve godine dijagnostikovana mi je angina pektoris. Stezanje u grudima, jaki bolovi u predelu srca, sa širenjem u pravcu leve ruke, nemogućnost da udahnem vazduh, bili su simptomi koji su me odveli do lekara. Začepljenje je bilo veće od 70%.
  • Od uputa za amputaciju do zdrave noge

    Adam Đukić
    Dugogodišnji dijabetes je ostavio posledice. Na palcu i dijelu stopala primjetio sam ranu. Kada sam vidio da je gnoj  iz rane počeo da izlazi, znao sam da nije dobro. U bolnici Zvezdara sam hitno operisan i amputiran mi je palac i deo stopala. Rana i dalje nije mogla da zaraste, pa mi je lekar napisao uputnicu za amputaciju celog stopala.
  • Bez glavobolja, vrtoglavica i loših dana

    Cordiphyt kapi
    Na prvom pregledu začepljenje je bilo 45% na levoj i 20% na desnoj karotidi. Visok pritisak od 160 sa 100. Posle terapijske doze Cordiphyt-a holesterolskog plaka u krvnim sudovima vrata skoro da nije ni bilo. Kada sam otišla na kontrolu, lekar je bio toliko iznenađen da se zamalo nisam srušila od straha.
  • Karotide očišćene 40%

    Milivoje Hinić
    Pre 22 godina preležao sam težak infarkt miokarda. Sedam dana bio sam u šok-sobi i skočio mi je šećer. Pre 3 godine konstatovano mi je suženje karotida preko 90%. Popio sam tri puta po četiri flašice Cordiphyt-a i svaki nalaz pokazuje boljitak. Začepljenje je sada oko 55%, ali napredak je fascinantan.
  • Leva karotida pročišćena za 20%

    Cordiphyt kapi
    Desnu karotidu morao sam da operišem jer mi je bila začepljena 99,1%. Pretio mi je moždani udar i operacija je bila neizbežna. Imam još dva problematična krvna suda na kojima je utvrđeno suženje od 50%. Ono što me je posle mesec i po dana ispijanja Cordiphyt kapi čekalo kod lekara, nisam mogao ni da naslutim. Lekar je ustanovio da se začepljenje leve kartoide sa 65% smanjilo na 45%.
  • Posle 40 godina normalno hodam

    Periša Lainović
    Nisam mogao da se krećem duže od 20 metara, a ubrzo bi nastupila strahovito bolna i potpuna ukočenost listova donjih ekstremiteta. Cordiphyt je spas ua nas "invalide". Omogućio mi je da ponovo prohodam. Posle 40 godina Cordiphyt mi je ponovo ugrejao noge, povećao kapacitet pluća, poboljšao vid.
  • Više me ne steže u grudima

    Živorad Simić
    Konstatovano mi je začepljenje na krvnim sudovima od 90%. Bukvalno nisam mogao na noge. Imao sam česta gušenja, a ni korak nisam pružao bez nitroglicerina. Posle 25 bočica, oporavak je odjednom počeo da se primjećuje. Pritisak mi je pao, više nije bilo gušenja, počeo sam da idem u prodavnicu i to bez nitroglicerina.
  • Nemam više anginu pektoris

    Nikola Dimitrovski
    Pre tri godine, ugrađena su mi dva stenta, jer mi je jedan krvni sud bio začepljen 99%, a drugi 95%. Već posle prve bočice Cordiphyt biljnih kapi osetio sam napredak. Nijednom se nisam zadihao, ne steže me u grudima, sasvim normalno se penjem na drugi sprat, imam vazduha.
  • Očistio sam plak u karotidama

    Rastko Bačević
    Profesori koji rade na Dedinju ustanovili su da mi je začepljenje kartoida od preko 30% uzrokovalo šlog. Pored toga patio sam od visokog pritiska. U poslednjih pet godina pritisak mi je stabilan, ne reagujem na promene vremena, osećam se sigurno.
  • Tromboza sanirana Cordiphyt kapima

    Tromboza sanirana Cordiphyt kapima
    Kao posljedica tromboze došlo je do nekih fleka i zatamnjenja lijeve noge. Nakon prve potrošene terapije od četiri bočice, lakše sam se kretao. Počeli su se povlačiti bolni grčevi, otok i težina u nogama.
  • Amputacija noge izbjegnuta zahvaljujući Cordiphyt kapima

    Nihad Pehilj
    Noga je svakim danom bila sve gora, počinje da plavi sa vidljivim okolnim ranama koje ubrzo postaju otvorene. Odlazim opet kod vaskularnorg hirurga duboko zabrinut. Njegovo mišljenje je da se noga mora amputirati. S obzirom da sam dijabetičar postojao je veliki rizik i pitanje šta i nakon amputacije…